logo

Uitslag gezondheidstest: Score 66-73

Jouw uitslag valt in de categorie 66-73.

delen op facebook

Uitleg van de score en persoonlijk advies

Uit de score blijkt dat je voldoende vetzuren tot je neemt maar dat een aanvulling van vitaminen en mineralen aanbevolen is. De vitaminen hebben als doel om je weerstand te verhogen zodat je minder gevoelig bent voor virussen. Daarbij helpt het mee om de mineralen in je lichaam op te nemen waardoor je organen beter funtioneren. Je lichaam herstelt sneller bij overbelasting, wondjes of spierpijn. Mineralen hebben het doel om de vitaminen goed in het lichaam op te laten nemen. Naar gelang de maand van het jaar heeft het lichaam deze vetzuren en mineralen in een andere verhouding nodig. IsDitGezond.nl past deze samenstelling voor je aan en zorgt dat je maandelijks de ideale samenstelling ontvangt.

Persoonlijk advies

Op basis van de testuitslag is het persoonlijke supplementenadvies:

1. Vitaminen*

2. Mineralen*

vinkVitamine A vinkVitamine B vinkVitamine C vinkVitamine D vinkVitamine E vinkVitamine K  vinkIjzer vinkCalcium vinkMagnesium vinkZink vinkKalium vinkNatrium vinkChroom

14,95 p/m

14,95 p/m

* Bovenstaand advies is gebaseerd op de testuitslag. Je kunt je persoonlijke supplementen hieronder eenvoudig bestellen.

Maak een keuze uit de onderstaande mogelijkheden!

verzenddoosje Je ontvangt iedere maand een samenstelling die is aangepast op je levensstijl en op de tijd van het jaar.Per maand op maat!
Fields marked with an * are required

Selecteer hier een keuze!

Alle 2 Samen Aanbieding!

Je ontvangt per e-mail informatie over de betaling.