logo

Uitslag gezondheidstest: Score 35-42

Jouw uitslag valt in de categorie 35-42.

delen op facebook

Uitleg van de score en persoonlijk advies

Uit de score blijkt dat je voldoende groente nuttigt maar dat een aanvulling van Omega 3 vetzuren en vitaminen aanbevolen is. De Omega 3 vetzuren dragen bij om het vaatsysteem beter te laten werken waardoor de kans op hart en vaataandoeningen verkleind wordt. Daarbij is het van groot belang voor de hersenen. Die hebben vetten nodig om goed te kunnen functioneren. De vitaminen hebben als doel om je weerstand te verhogen zodat je minder gevoelig bent voor virussen. Daarbij helpt het mee om de mineralen in je lichaam op te nemen waardoor je organen beter functioneren. Je lichaam herstelt sneller bij overbelasting, wondjes of spierpijn.

Naar gelang de maand van het jaar heeft het lichaam deze vetzuren en mineralen in een andere verhouding nodig. IsDitGezond.nl past deze samenstelling voor je aan en zorgt dat je maandelijks de ideale samenstelling ontvangt.

Persoonlijk advies

Op basis van de testuitslag is het persoonlijke supplementenadvies:

1. Vetzuren*

2. Vitaminen*

vinkOmega 3 vetten vinkVitamine A
vinkVitamine B
vinkVitamine C
vinkVitamine D
vinkVitamine E
vinkVitamine F
vinkVitamine G

9,95 p/m

14,95 p/m

* Bovenstaand advies is gebaseerd op de testuitslag. Je kunt je persoonlijke supplementen hieronder eenvoudig bestellen.

 

Maak een keuze uit de onderstaande mogelijkheden!

verzenddoosje Je ontvangt iedere maand een samenstelling die is aangepast op je levensstijl en op de tijd van het jaar.Per maand op maat!
Fields marked with an * are required

Maak een keuze uit de onderstaande mogelijkheden!

Alle 2 samen aanbieding!

Je ontvangt per e-mail informatie over de betaling.