logo

Uitslag gezondheidstest: Score 0-23

Jouw uitslag valt in de categorie 0-23.

delen op facebook

Uitleg van de score en persoonlijk advies

Uit de score blijkt dat je niet genoeg belangrijke voedingstoffen via je voeding binnen krijgt. Het ontbreekt aan voldoende vetzuren, vitaminen en mineralen. De Omega 3 vetzuren dragen bij om je vaatsysteem beter te laten werken waardoor de kans op hart en vaataandoeningen verkleind wordt. Daarbij is het van groot belang voor de hersenen. Die hebben vetten nodig om goed te kunnen functioneren. De vitaminen hebben het doel om de weerstand van het lichaam te verhogen tegen ziekten en het lichaam zich te laten herstellen naar overbelasting of het genezingsproces bij wondjes. De mineralen hebben de functie om het zenuwstelsel en de spieren beter te laten functioneren en zorgt ervoor dat voedsel beter door het lichaam opgenomen wordt. Naar gelang de maand van het jaar heeft het lichaam deze vetzuren en mineralen in een andere verhouding nodig. IsDitGezond.nl past deze samenstelling voor je aan en zorgt dat je maandelijks de ideale samenstelling ontvangt.  

Persoonlijk advies

Op basis van je testuitslag is je persoonlijke supplementenadvies:

1. Vetzuren

2. Vitaminen

3. Mineralen

vinkOmega 3 vetten vinkVitamine A vinkVitamine B vinkVitamine C vinkVitamine D vinkVitamine E vinkVitamine K vinkIjzer vinkCalcium vinkMagnesium vinkZink vinkKalium vinkNatrium vinkChroom

9,95 p/m

14,95 p/m

14,95 p/m

* Bovenstaand advies is gebaseerd op de testuitslag. Je kunt je persoonlijke supplementen hieronder eenvoudig bestellen.

Maak een keuze uit de onderstaande mogelijkheden!

verzenddoosje Je ontvangt iedere maand een samenstelling die is aangepast op je levensstijl en op de tijd van het jaar.Per maand op maat!
Fields marked with an * are required

Maak een keuze uit de onderstaande mogelijkheden!

Speciale Aanbieding: 3 halen = 2 betalen!

Je ontvangt per e-mail informatie over de betaling.